For to år siden, da Kopi Rolex Explorer vendte tilbake til sin klassiske 36 mm kassestørrelse, ble den forrige 39 mm modellen, som hadde vært i produksjon siden 2010, avviklet helt. Mens mange samlere var begeistret over å se endringen, var det andre som følte at den nye 36 mm-modellen var litt for liten, spesielt sammenlignet med de andre modellene i merkets nåværende katalog. Følgelig, da replica klokke norge Rolex Explorer 40 referanse 224270 ble annonsert tidligere i år på Watches & Wonders Geneva 2023, var tillegget av en større Explorer-modell veldig fornuftig, og selv om den nye 40 mm-versjonen i høy grad er den større versjonen av den eksisterende 36 mm referanse, det er også nøyaktig det tiltenkte formålet med denne nye overdimensjonerte Explorer-klokken.

rolex kopi-az

Før vi går inn på detaljene i design og koffertstørrelse, er det verdt å kort diskutere de bemerkelsesverdige designbegrensningene til den klassiske Rolex Explorer i rustfritt stål. For det første er modellen definert av sin signatur-tidsbestemte urskive med fremtredende 3-6-9 arabiske tallmarkører, som bare noen gang har vært svart (med mindre du teller de mega-sjeldne «Albino» vintage-modellene). I tillegg, med en enkel rund veske, en glatt ramme og et flatt treleddet Oyster-armbånd, er det ikke så mye replika klokker Rolex kan gjøre med Explorer fra et designsynspunkt uten å fundamentalt endre en av de mest kjente og gjenkjennelige modellene. .

Derfor, helt siden Explorer først dukket opp i 1953, har Rolex i hovedsak laget den samme klokken om og om igjen, og med hver nye generasjon prøver merket rett og slett å gjøre den bedre enn den forrige. Når det er sagt, det faktum at Rolex nå tilbyr den nye 40 mm-versjonen av Explorer ref. 224270 ved siden av 36 mm ref. 124270 er viktig fordi det er den eneste kopi rolex klokker-sportsmodellen, bortsett fra Yacht-Master, som er tilgjengelig i mer enn én koffertstørrelse. Bare innenfor Rolex-verdenen anses en ny størrelse på en eksisterende modell som store nyheter, selv om den fortsatt representerer en av de mest betydningsfulle oppdateringene til Explorer-kolleksjonen på de sytti årene den har vært i kontinuerlig produksjon.

rolex kopi-ay

Noe av hvorfor den nåværende Rolex Explorer 36 føles liten er fordi klokken faktisk er litt mindre enn tidligere 36 mm Explorer-referanser. Bortsett fra det faktum at dekselet måler nærmere 35,5 mm, hadde tidligere versjoner av 36 mm kopier klokker Rolex Explorer tappene satt 20 mm fra hverandre, mens den nåværende modellen reduserer denne avstanden ned til 19 mm. Den mindre knastbredden betyr en mer dramatisk avsmalning på selve knastene, noe som resulterer i en ytterligere visuell reduksjon i totalstørrelsen. På toppen av det, siden armbåndet også er tynnere, tar hele klokken rett og slett mindre overflate på håndleddet ditt, og hvis du lurte på hvorfor den nåværende Explorer 36 føles mindre enn Datejust 36 eller Oyster Perpetual 36, er det rett og slett fordi klokken er faktisk mindre enn dens like store søsken på 36 mm.

Som en med små håndledd liker jeg personlig den nåværende Rolex Explorer 36 ganske mye, men selv må jeg innrømme at den er nær den nedre størrelsesgrensen for standardversjonen av denne klokken. For alle med betydelig større håndledd enn mitt, kan jeg helt forstå følelsen av at den nåværende 36 mm Explorer er litt for liten. Med litt mer raffinerte proporsjoner enn den forrige 39 mm-generasjonen føles den nye replica klokker Rolex Explorer 40 referanse 224270 ikke så mye større enn forgjengeren i plussstørrelser, og det er det perfekte alternativet for alle som elsker den nåværende Explorer 36, men ganske enkelt skulle ønske at den var litt større.

rolex kopi-ap

Laget av Oystersteel (Rolexs navn for sin egen blanding av 904L rustfritt stål), måler kofferten til den nye Rolex Explorer 40 referanse 224270 40 mm i diameter og 11,6 mm tykk, noe som gjør den samme høyde som dens 36 mm søsken. Den større diameteren på den nye 40 mm-versjonen bidrar imidlertid til at klokken føles litt flatere når du først har den i hendene og prøver den på håndleddet. Resten av Explorer 40 har ingen reelle overraskelser eller avvik fra den nåværende 36 mm-modellen, og en flat safirkrystall med antirefleksbehandling sitter over urskiven, mens en solid, usminket nedskrudd urkasse lukker baksiden av klokken. . På samme måte, som alle tidligere Explorer-referanser fra de siste tiårene, på stedet klokken 3, vil du finne en Perfect watches Rolex Twinlock-viklingskrone, som også har sett en økning i størrelse for å matche den større kassediameteren, og den skrus ned til bidra til å sikre modellens 100 meter vannmotstand.

rolex kopi-as

Å fullføre den nye Rolex Explorer 40-referansen 224270 er som du forventer av Rolex: eksepsjonelt bra og ryddig, men ingenting så oppsiktsvekkende eller forseggjort at det fortjener spesiell omtale – og det er helt akseptabelt for meg. Ja, rolex kopi er et luksusmerke, men det er også viktig å huske at Rolex produserer over en million klokker hvert år, og Explorer 40 er en av sportsmodellene på startnivå. Å kalle Rolex-klokker for masseproduserte føles som om det bagatelliserer den enorme mengden forskning og ingeniørkunst som ligger i dem, selv om uttalelsen i seg selv ikke er helt unøyaktig. De kan være noen av de mest perfekt utførte masseproduserte gjenstandene på denne planeten, men replica klokker norge Rolex er det mest kjente luksusmerket i verden, og klokkene, selv om de er virkelig utmerkede, er et helt annet dyr sammenlignet med håndlagde småpartier. tilbud som er produsert av andre merker.

rolex kopi-ag

Å fullføre den nye Rolex Explorer 40-referansen 224270 er som du forventer av Rolex: eksepsjonelt bra og ryddig, men ingenting så oppsiktsvekkende eller forseggjort at det fortjener spesiell omtale – og det er helt akseptabelt for meg. Ja, Rolex er et luksusmerke, men det er også viktig å huske at rolex kopi norge produserer over en million klokker hvert år, og Explorer 40 er en av sportsmodellene på startnivå. Å kalle Rolex-klokker for masseproduserte føles som om det bagatelliserer den enorme mengden forskning og ingeniørkunst som ligger i dem, selv om uttalelsen i seg selv ikke er helt unøyaktig. De kan være noen av de mest perfekt utførte masseproduserte gjenstandene på denne planeten, men luksus replika klokker Rolex er det mest kjente luksusmerket i verden, og klokkene, selv om de er virkelig utmerkede, er et helt annet dyr sammenlignet med håndlagde småpartier. tilbud som er produsert av andre merker.

rolex kopi-am

For de som ikke har erfaring med Rolex sin nåværende generasjon av modeller, bør en rask merknad gjøres om rammen til den nye Rolex Explorer 40-referansen 224270, eller rettere sagt området av kofferten som sitter rett under rammen. På tidligere generasjoner av Rolex-klokker stakk siden av urkassen ut til den ytre kanten av rammen for å lage en flat vertikal vegg (som de fleste klokker). Imidlertid har de faste rammemodellene fra kjøpe falsk klokke Rolexs nåværende utvalg nå dekslene sine frest ut slik at rammen henger over siden av dekselet i området mellom tappene. Følgelig har endeleddene til armbåndet nå fremspring som går inn i de utfreste sidene av saken, og denne lille redesignen har to fordeler og en potensiell ulempe. På den positive siden er endelenkene nå mye bedre støttet, noe som vil bety mindre langvarig slitasje på sidene av saken og lengre levetid for selve armbåndet. I tillegg, siden rammen stikker ut forbi kanten av endelenkene, tilbyr armbåndet et mer integrert helhetsinntrykk, og dette er omtrent så «integrert» som det blir, mens det fortsatt beholder et tradisjonelt armbånd som kan fjernes og byttes ut for en kompatibel tredjeparts stropp.

rolex kopi-ab

Den eneste potensielle ulempen med denne rammen/kasse-designen er at hvis du velger å utstyre den nye Rolex Explorer 40 referanse 224270 med en standard ettermarkedsstropp, vil de utskårne seksjonene for endelenkene bli stående åpne på sidene av saken. . Selv om disse hullene vil bli delvis dekket av endene av stroppen og rammen, vil disse mellomrommene sannsynligvis bli et oppsamlingspunkt for skitt og skitt med mindre stroppen har ender som er spesifikt støpt etter formen til Explorer 40-dekselet. For å komplementere den større diameteren, er knastene på den nye 40 mm Explorer 224270 satt 21 mm fra hverandre, og selv om dette begrenser antall tilgjengelige remalternativer (sammenlignet med enten 20 mm eller 22 mm), er dette den samme knastbredden som du vil finne på mange av best fake watches Rolexs andre nåværende produksjonsmodeller, som Submariner og Datejust 41.

rolex kopi-al

Skiven til den nye Rolex Explorer 40-referansen 224270 er i stor grad bare en større versjon av det du finner på den nåværende 36 mm-modellen, som i hovedsak er den siste raffineringen av en stil som noob watches Rolex har brukt siden 1950-tallet. Sett mot en kulesvart overflate er det påført timemarkører laget av 18 k hvitt gull i Explorers signatur 3-6-9-layout, og som du forventer, er alle tolv indeksene fylt med Rolexs blåglødende Chromalight selvlysende materiale. Hele utskriften vises i hvitt for maksimal kontrast, og i motsetning til den forrige 39 mm-modellen, har «Swiss Made»-signaturen under klokken 6-markøren Rolexs koronet-tegn plassert mellom de to ordene. På samme måte vises viserne i modellens signatur «Mercedes»-stil, og i likhet med timemarkørene er de laget av 18k hvitt gull og fylt med blåglødende Chromalight.

rolex kopi-av

Internt er den nye Rolex Explorer 40-referansen 224270 drevet av det samme Caliber 3230 automatiske urverket som finnes inne i den mindre 36 mm-modellen fra den nåværende kolleksjonen. Som den umoderne versjonen av merkets standard trehåndsverk,replika klokker erfaring Rolex Cal. 3230 er et «Superlative Chronometer» vurdert til -2/+2 sekunder per dag (etter casing), og den kjører med en frekvens på 28 800 vph (4 Hz) samtidig som den tilbyr brukerne en strømreserve på omtrent 70 timer. Som med alle de andre bevegelsene fra denne siste generasjonen, Cal. 3230 har merkets blå Parachrom-hårfjær, Paraflex-støtdempere og en lagermontert monoblokkrotor som tilbyr toveis vikling via et sett med reverserende hjul. Gitt at Caliber 3230 i hovedsak er den umoderne versjonen av Caliber 3235, som Rolex stoler på for å drive en rekke utrolig populære modeller som Datejust og Submariner, tilbyr urverket et relativt velprøvd design, sammen med en utvidet kraftreserve sammenlignet. til forrige generasjon.

rolex kopi-af

Montert på 21 mm tappene til den nye Rolex Explorer 40 referansen 224270 er den nåværende generasjonen av billigste rolex klokke signatur Oyster-armbånd. Ofte imitert, men aldri helt replikert til samme utførelsesnivå, er den flate tre-leddet designen til Oyster-armbåndet uten tvil den vanligste armbåndsstilen i hele klokkeindustrien, og det er det beste alternativet for de aller fleste av Replika Rolex sine sportsmodeller. Armbåndet er laget av Oystersteel for å matche vesken, og har fullstendig børstet toppflater med høypolerte sider, og det er parret med merkets Oysterlock-lås som har en ekstra sikkerhetslås som kan foldes over toppseksjonen. Selv om du ikke får Glidelock-forlengelsessystemet som finnes på andre modeller, for eksempel Submariner eller Sea-Dweller, inkluderer Explorer 40-låsen Rolexs Easylink-forlengelsessystem, som er en utfoldbar lenke som lar brukere umiddelbart enten utvide eller trekke sammen lengden på armbåndet med 5 mm uten bruk av verktøy.

rolex kopi-aua

Den nye Rolex Explorer 40 fyller en mye etterspurt plass i Rolex sin katalog, og tillegget av denne nye større modellen representerer en betydelig milepæl for Explorer-kolleksjonen, siden det nå bare er ett av to tilfeller der Rolex tilbyr en av sine sportsklokker med flere kassestørrelser. Når det er sagt, som praktisk talt alle Rolex-modeller, er Explorer 40 ganske mye dyrere enn det Replica Rolex betalte for sine direkte forgjengere for en håndfull år siden. Over hele linja har Rolex økt utsalgsprisene sine betydelig de siste årene, men på grunn av de massive sekundærmarkedspremiene som følger med de fleste modeller, virker de høyere utsalgsprisene fortsatt ganske rimelige i sammenligning. Enkelt sagt, hvis folk står overfor en premie på 50 % på annenhåndsmarkedet, er det ganske lett for dem å overse en prisøkning på 20 % på detaljistnivå, spesielt hvis de ikke er i stand til å sikre en tildeling og vil bli tvunget til å betale den åpne markedsprisen for Rolex-modellen de velger uansett.

rolex kopi-aap

Den nye Rolex Explorer 40-referansen 224270 er ledsaget av en offisiell utsalgspris på $7 700 USD, som objektivt sett er ganske dyrt for en tidsbegrenset sportsklokke i rustfritt stål; men dette virker også ganske rimelig sammenlignet med dagens gråmarkeds Rolex-priser. Mens den faktiske prispremien på den nye Explorer 40 bare er $450 sammenlignet med dens mindre 36 mm søsken, er en mer talende sammenligning hva denne samme summen kunne ha kjøpt fra høy kvalitet replika rolex klokker for bare en håndfull år siden. Den forrige 39 mm Explorer kostet 6550 dollar for flere år tilbake, og den umoderne Submariner, som er en mer avansert modell med tre ganger dybdevurdering og en keramisk ramme, ble priset til 7500 dollar. Explorer har alltid vært det enkleste alternativet uten frills blant Rolex sine sportsklokker, selv om den nåværende prisen gjør den til en veldig luksusvare, til tross for at den fortsatt tilbyr mye av den samme kjernedesignen. Når det er sagt, hvis du skiller klokken fra dens pengeverdi, er billige rolex klokker Explorer fortsatt den samme svært allsidige klokken som kombinerer klassisk utilitaristisk eleganse med en velprøvd historie med holdbarhet.

Du liker kanskje òg:

Legg igjen ein kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *